Enkel köttfärslimpa med löksoppa

En bastant och uppskattad köttfärslimpa som sköter sig själv i ugnen. Crème fraichen och löksoppan gör limpan saftig och smakrik. Servera med potatis och saltgurka för en fulländad rätt.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat med nötfärs
Energi2163 KJ / 517 kCal
Fett26 g
Salt4.01 g
Kolhydrater34 g
Protein36 g
Kommentarer
90 stMycket god och härlig arom Enkel Snabbt Svår att misslyckas med Ska prova med att lägga till ett ägg nästa gång
Christina
Enkel och riktig saftig.
Margriet
Jättegott men höll inte alls ihop blev som en degig sörja.
Sara
Riktigt Riktigt God. Rekommenderas verkligen att prova.
Jan-eric
Så luftig å god...men tog ett ägg istället för creme fraiche...det funkade väldigt bra.. 🤓
Peter
Baconlindad bli lite extra och ett ägg för att hålla ihop
Anders
La till ett ägg så den höll ihop bättre - super gott
Jennifer
Trött på allt snack om klimatanpassning och skitsnack om nöt.
Lars lennart
Hej! Om vi inte diskuterar klimatet så kan jag berätta att köttfärslimpan mycket saftigare och godare av att använda blandfärs! :) Hoppas att du vågar prova! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Blir fast och fin med elvisp. Så gott med Madame Ediths inlagda gurka.
Tarja
Super lätt och god😁
Ingela