Endive med kronärtskockscrème

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Endive med kronärtskockscrème

Bedårande förrätt eller tilltugg som du snabbt kan förbereda. Du mixar bara ihop de smakrika kronärtskockorna med ricotta och olivolja och klickar crèmen på de spänstiga endivebladen och garnerar med rädisor och smörgåskrasse.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008

Endive med kronärtskockscrème

Ingredienser

20 st
2   endiver
1   burk kronärtskockshjärtan (à 415 g)
100 g  ricottaost
1 msk  olivolja
2 krm  salt
2 krm  peppar

Garnering

klippt smörgåskrasse
skivade rädisor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi111 KJ / 27 kCal

Testa liknande recept

Pajskal i långpanna - ricotta & kronärtskocka
Betyg 3.3 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varm sallad på marinerade kronärtskockor
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Röra på kronärtskockshjärtan
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kronärtskockskräm
Betyg 4.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Friterad kronärtskocka
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Citronmarinerade kronärtskockor med ruccola
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga