Populär enchiladas som är enkel att göra. Färssåsen fräses ihop med kryddmix och tomatpuré. När den är klar fyller du tortillabröden med fräset, rullar ihop och lägger i en ugnssäker form. Häll över pastasåsen, toppa med riven ost och avsluta i ugnen. Servera med majssallad och en klick gräddfil.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
47 2014
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd lämpligt bröd utan gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: uteslut osten. Byt ut gräddfil till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Cecilia
2021-07-13Riktigt gott och uppskattat. Serverade med gräddfil samt en sallad med majs m.m. i.
Metthe
2014-11-24Riktigt gott!!
Rosita
2014-11-17Detta var mycket gott. Tog aldrig i bönorna (gillar inte dem) utan hällde lite majs i köttfärsen istället. Kokade ris och gjorde en grönsallad till.