Egg muffins

Frukost, brunch, middag… utsökta äggmuffins laddade med din egen favoritfyllning passar alla tider på dagen. Blir lätt en återkommande favorit och är superenkla att laga.

Ingredienser
8 st
6 ägg
2 dl vispgrädde
2 dl riven ost
2 krm salt
1 krm svartpeppar
muffinsformar (som rymmer ca 1 dl)
Förslag på fyllningar
smulad fetaost
strimlad basilika
soltorkad tomatcrème
strimlade oliver
stekta baconstrimlor
strimlad salladslök
ajvar relish
pesto
hackad ansjovis och dill
Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi794 KJ / 190 kCal
Fett17 g
Salt0.64 g
Kolhydrater1 g
Protein9 g
Kommentarer
7 stMums! Förgyller helgfrukosten. Man kan vara kreativ och variera. Det är bra.
Kristin
Går dessa att frysa in?
Cecilia
Hej Cecilia! Det har vi inte provat men jag skulle gissa på att det går bra. Kanske kan hända blir de lite vattniga men om du värmer dom så blir det nog helt okej ändå! Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Hej, Hur länge håller sig dessa goda i kylen?
Peter
Hej Peter! Ursäkta sent svar. De är godast serverade samma dag som du lagar dem men de håller sig ok i kylen i minst en dag. Hälsningar Elina
ICA-köket