Edamamesallad med grillad halloumi och rostade solrosfrön

12
0
Edamamesallad med grillad halloumi och rostade solrosfrön

Edamamesallad med grillad halloumi och rostade solrosfrön är en sallad fylld med kokta gröna sojabönor och halloumiost som du förbereder på en knapp halvtimme och serverar till exempel på grillbuffén.

Edamamesallad med grillad halloumi och rostade solrosfrön

Ingredienser

6 (buffé)
500 g edamamebönor
150 g haricots verts (bönor)
1 liten rödlök
1/2 dl solrosfrön
65 g bladspenat
1 msk olivolja
400 g halloumi
1 msk honung
1 lime

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd halloumi med låg laktoshalt.
Gör mjölkproteinfri: uteslut halloumin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

12

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1709 KJ / 410 kCal
Läs mer om näringsvärden