Dumplings med ris och dipp

Med färdiga dumplings går det snabbt att laga middag och kan det nästan inte bli enklare. Går utmärkt att frysa, så du alltid är beredd att laga en enkel och festlig måltid. Servera dina nystekta dumplings med fluffigt ris, dipsås och morötter.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2018

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1845 KJ / 443 kCal
Fett7 g
Salt3.35 g
Kolhydrater79 g
Protein14 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
4 stDet var svårt att steka i stekpannan. Jåbbit
Alfred
Jag stekte dom lite extra så det blev lite mer stekyta på alla sidor, då blev det inte så ”sladdrigt” Utan super gott 👍🏼
Eva
Gott och enkelt! Morötter blandat med sesamfrön och lime, mums!
Åsa