Ibland behöver matlagning inte vara så krånglig. Dessa vegetariska dumplings steks gyllenbruna i stekpannan och de serveras med krispiga och fräscha tillbehör som morötter och ärtskott. Ät ihop med ris och du har din egna asiatiska måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
38 2018
Läs noga ingrediensförteckningen på dumplingsen.
Innehåller gluten.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Birgitta
2020-03-07"Servera med dipsås" ..? Och var är receptet på den?
Redaktionen ICAse
2020-03-09Hej Birgitta! I det här receptet har vi använt färdiga dumplings som kommer med en dipsås i förpackningen. Hälsningar Elina