Dumplings med anka och ingefära

5
0 Klimatsmart
Dumplings med anka och ingefära

En snabblagad asien-inspirerad rätt i form av dumplings med anka och ingefära hittar du här. Ät tillsammans med fluffigt ris, krispiga salladsärtor och babyspenat. Pressa lite lime över salladsärtorna och spenaten, samt lite olja för att få ett extra smakrikt tillbehör!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2019

Dumplings med anka och ingefära

Ingredienser

2 portioner
2
port ris
150 g
salladsärtor
1/2
påse babyspenat (à 65 g)
1/2 msk
olja
1
lime
-
salt
-
peppar
320 g
dumplings anka & ingefära

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på dumplingarna.
Innehåller gluten.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2202 KJ / 534 kCal
Fett 11 g
Salt 2.1 g
Kolhydrater 89 g
Protein 16 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept