Dumplings med anka och ingefära
En snabblagad asien-inspirerad rätt i form av dumplings med anka och ingefära hittar du här. Ät tillsammans med fluffigt ris, krispiga salladsärtor och babyspenat. Pressa lite lime över salladsärtorna och spenaten, samt lite olja för att få ett extra smakrikt tillbehör!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2019
Ingredienser
2 portioner
2 port ris
150 g salladsärtor
1/2 påse babyspenat (à 65 g)
1/2 msk olja
1 lime
salt
peppar
320 g dumplings anka & ingefära
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2202 KJ / 534 kCal
Fett11 g
Salt2.1 g
Kolhydrater89 g
Protein16 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Det er like opskriften på dumplings! Det er opskriften på ris med tilbehør!!!! I skriver man skal følge opskriften på pakken af dejen til dumplingsne!!! Det er da dårligt, når der står dumplings med and og ingefær!!!! Det er en ommer!
Anja
2022-01-12