Espressopannacotta

8
0
Espressopannacotta

En klassisk efterrätt här smaksatt med espresso. Pannacotta är enkelt att tillaga och går dessutom alldeles utmärkt att förbereda dagen innan. Älskar du kaffe så är Espressopannacottan ett måste!

Skriv ut
Espressopannacotta

Ingredienser

4-6

Pannacotta

2 1/2
gelatinblad
4 dl
vispgrädde
3/4 dl
strösocker
2 tsk
vaniljsocker
1
dubbel espresso (à ca 6 cl)
-
choklad
-
färska bär

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och choklad.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde och choklad mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.


Recept och bild i samarbete med Löfbergs rosteri och kaffebar.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Testa liknande recept