Dumlepannacotta

Med grädde, gelatinblad och en påse dumlekolor har du en populär efterrätt för både små och stora gäster. Den enda utmaningen med denna ljuvliga dumlepannacotta är att inte äta upp kolorna innan de hamnar i kastrullen.

Gör så här
00:05:00
04:00:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2064 KJ / 493 kCal
Fett43 g
Salt0.05 g
Kolhydrater22 g
Protein6 g
Kommentarer
8 stJag tänkte göra detta recept till helgen, jag bor i Skåne och har det rätt kallt, det borde väl gå att låta den stelna utomhus istället för i kylen?
Malin
Hej Malin! Ledsen för sent svar. Ang. förvaring beror det ju helt på hur kallt det är ute. Hoppas att resultatet blev bra. Hälsningar Lisa
ICA-köket
Mina dumlechips blev brända efter 10 minuter. Gjorde nya ca 6 min som blev bra
Sofia
Så enkelt, gott och uppskattat!
Michelle