Dumlepannacotta

Med grädde, gelatinblad och en påse dumlekolor har du en populär efterrätt för både små och stora gäster. Den enda utmaningen med denna ljuvliga dumlepannacotta är att inte äta upp kolorna innan de hamnar i kastrullen.

Gör så här
00:05:00
04:00:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2064 KJ / 493 kCal
Fett43 g
Salt0.05 g
Kolhydrater22 g
Protein6 g
Kommentarer
8 stJag tänkte göra detta recept till helgen, jag bor i Skåne och har det rätt kallt, det borde väl gå att låta den stelna utomhus istället för i kylen?
Malin
Hej Malin! Ledsen för sent svar. Ang. förvaring beror det ju helt på hur kallt det är ute. Hoppas att resultatet blev bra. Hälsningar Lisa
ICA-köket
Mina dumlechips blev brända efter 10 minuter. Gjorde nya ca 6 min som blev bra
Sofia
Så enkelt, gott och uppskattat!
Michelle
Väldigt enkel att göra och mycket god. Jag tycker också att 15 min för dumlechipsen var för lång tid (smakade bränt), fick göra om och då hade jag inne ca 10 min och det blev bra.
Malin
Vi gjorde detta till efterrätt nu på nyår, själva pannacotta blev supergod och den kommer vi göra fler gånger! 5 av 5 stjärnor!
Caroline
Blev bjuden på detta, ljuvligt gott! Crème brûlée klass!
Helene
Hej Helene! Vad kul att höra att du tyckte om det! ❤ Hälsningar Elina
ICA-köket
15 minuter är perfekt för dumlechipsen. Vi såg en kommentar som rekommenderade halva tiden för chipsen, men de blev extremt klibbiga och svårt att äta. Vi gjorde om med 15 minuter och de var perfekt chipsiga!
Matthew
15minuter för dumlechipsen är alldeles för lång tid. Andra recept nämner 6-8minuter i ugn. Och något som funka bättre för mig också
Marcus