Denna dubbelmarinerade oxfilé blir en garanterad succé på din fest när du serverar den kall tillsammans med marinaden. Oxfilén får bland annat smaker av hoisinsås och soja men sedan även vitvinsvinäger, vitlök och persilja.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2003
Läs noga ingrediensförteckningen på hoisinsåsen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: uteslut smöret och använd enbart olja till stekningen av köttet.
Med flera goda tillbehör kan man minska mängden kött per portion, t.ex. passar en krämig potatisgratäng och krispiga haricortverts perfekt till denna rätt!
Nyårsafton. Ta fram ca 1 timme före servering så att quornfiléerna blir rumsvarma.
Kommentarer
Anette
2022-03-06Funkar detta receptet på ryggbiff?
Nicolin
2022-01-12Väldigt gott! Enklare än man tror att göra.
Caroline
2022-01-02Detta blev ju jättegott och uppskattat av alla gäster!