Dubbelmarinerad kyckling

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Dubbelmarinerad kyckling

Riktigt saftig kycklingfilé som marineras två gånger för maximalt med smak. Dubbelmarinerad kyckling serveras kall och passar utmärkt på en buffé eller att packa ner i picknickkorgen.

Dubbelmarinerad kyckling

Ingredienser

8 portioner
1200 g  kycklingfilé
2 msk  olja
1   förp Caj P. marinad Garlic (à 65 ml)
1   färsk persilja
1 tsk  fänkålsfrön
1   citron (rivet skal och 1/2 dl saft för 8 portioner)
1   förp Caj P. marinad Chicken kycklingmarinad (à 65 ml)

För alla

Kontrollera noga innehållet i marinaderna. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vegetariska grillspett
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Paprikasallad med kikärtor och fetaost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillspett med fläskfilé
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillspett med kyckling
Betyg 2.9 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Corn ribs
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cupcakes
Betyg 4 av 5.
2367 personer har röstat
Under 60 min att tillaga