En dessert som heter duga! Mörk chokladcrème blandas med vit chokladcrème i ett portionsglas, och toppas med blandade bär och en knäckig jordnötskrokant. En både vacker och lyxig efterrätt, som kommer imponera på gästerna!
Fri från gluten och ägg.
Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri mörk och vit choklad. Välj laktosfri grädde och laktosfritt smör.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lina
2022-10-26Kan man förbereda krämerna dag 1, lägga upp krämerna i portionsglasen dagen 2 och servera dag 3 eller är det risk att det blir dåligt då?
Ulrika
2020-04-16Kan jag göra den färdig o låta stå i kylen några timmar innan servering eller?
Redaktionen ICAse
2020-04-17Hej Ulrika! Absolut! Du kan till och med förbereda både crèmen och krokanten dagen innan. Vänta med att dekorera med krokanten och bären till precis innan servering. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
Redaktionen
2017-01-03Hej Camilla! Det tar väldigt lång tid för socker att smälta om man inte har tillräckligt hög värme så det var nog det som var felet. Lycka till med högre värme nästa gång. Hälsningar Michelle