En dessert som heter duga! Mörk chokladcrème blandas med vit chokladcrème i ett portionsglas, och toppas med blandade bär och en knäckig jordnötskrokant. En både vacker och lyxig efterrätt, som kommer imponera på gästerna!
Fri från gluten och ägg.
Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri mörk och vit choklad. Välj laktosfri grädde och laktosfritt smör.
Kommentarer
Ulrika
4/16/2020Kan jag göra den färdig o låta stå i kylen några timmar innan servering eller?
Redaktionen ICAse
4/17/2020Hej Ulrika! Absolut! Du kan till och med förbereda både crèmen och krokanten dagen innan. Vänta med att dekorera med krokanten och bären till precis innan servering. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
Redaktionen
1/3/2017Hej Camilla! Det tar väldigt lång tid för socker att smälta om man inte har tillräckligt hög värme så det var nog det som var felet. Lycka till med högre värme nästa gång. Hälsningar Michelle
Camilla
12/31/2016Säkert jättegott men måste nog gjort nåt fel när jag smälte smör och socker och skulle göra krokanten. Sockret smälte ju aldrig ...är det nån som vet vad jag gjorde fel?