Espressomousse

Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
1
Espressomousse

Den stora smakupplevelsen uppstår i och med att kaffet får ligga och dra i grädden i ett helt dygn. När den mörka chokladens bitterhet möter kaffegräddens lena sötma uppstår ljuv musik.

Espressomousse

Ingredienser

2 portioner
7 g finmalet kaffe (gärna Lavazza Qualità Rossa) (7 g motsvarar ca 2 tsk)
2 1/2 dl vispgrädde
2 ägg
2 msk strösocker
100 g mörk blockchoklad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Måste grädden stå i kylskåpet ett dygn?

Hanna

2020-07-22

Hej Hanna! För bästa smakupplevelsen så, ja. Men smakar säkert ok kortare tid också. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2020-07-27

Testa liknande recept

Chokladkräm med svartvinbärsmousse och kaffekolasås
Betyg 4.3 av 5.
34 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dubbel chokladcrème med jordnötskrokant och bär
Betyg 3.5 av 5.
139 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladmousse med kaffe
Betyg 4.6 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mangomousse med chokladglasyr
Betyg 2.8 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Apelsinchokladmousse med nötter
Betyg 3.1 av 5.
34 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Salt kaffekola
Betyg 3.1 av 5.
147 personer har röstat
Över 60 min att tillaga