Dragerade dinkelpuffar

Betyg 3.4 av 5.
15 personer har röstat
0
Dragerade dinkelpuffar

Ett chokladigt godis som påminner lite om risbräck. Även om du använder förrostade dinkelpuffar blir det ännu lite godare med en extra rostning. Skippa pistaschnötterna om du är allergisk. Dinkelpuffarna går att ersätta med puffat ris för ett glutenfritt godis.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2016

Dragerade dinkelpuffar

Ingredienser

20 st
4 dl dinkelpuffar
1 msk äggvita
1 dl florsocker
1/2 dl skalade pistagenötter
200 g mörk choklad (70 %)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi385 KJ / 92 kCal
Fett4 g
Salt0.2 g
Kolhydrater13 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Fransk nougat
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nougat med rosenvatten och pistage
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pistagepraliner
Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Choklad- och pistagerutor
Betyg 2.8 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Julfudge med saffran och pistage
Betyg 3.1 av 5.
64 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blåbärs- och pistagekaka med blåbärs- och vaniljglass
Betyg 3.1 av 5.
29 personer har röstat
Under 60 min att tillaga