Dragerade dinkelpuffar

Betyg 3.4 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Dragerade dinkelpuffar

Ett chokladigt godis som påminner lite om risbräck. Även om du använder förrostade dinkelpuffar blir det ännu lite godare med en extra rostning. Skippa pistaschnötterna om du är allergisk. Dinkelpuffarna går att ersätta med puffat ris för ett glutenfritt godis.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2016

Dragerade dinkelpuffar

Ingredienser

20 st
4 dl dinkelpuffar
1 msk äggvita
1 dl florsocker
1/2 dl skalade pistagenötter
200 g mörk choklad (70 %)

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.15 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi385 KJ / 92 kCal
Fett4 g
Salt0.2 g
Kolhydrater13 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Biskvier i långpanna
Betyg 4.1 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rocky road med tranbär
Betyg 4.5 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
After Eight med mousse
Betyg 3.5 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Klassiska biskvier
Betyg 4.3 av 5.110 personer har röstat
Receptet har 25 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pistagepraliner
Betyg 4.1 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Biskvitårta
Betyg 4.7 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad