Dragerade dinkelpuffar

Betyg 3.4 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Dragerade dinkelpuffar

Ett chokladigt godis som påminner lite om risbräck. Även om du använder förrostade dinkelpuffar blir det ännu lite godare med en extra rostning. Skippa pistaschnötterna om du är allergisk. Dinkelpuffarna går att ersätta med puffat ris för ett glutenfritt godis.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2016

Dragerade dinkelpuffar

Ingredienser

20 st
4 dl dinkelpuffar
1 msk äggvita
1 dl florsocker
1/2 dl skalade pistagenötter
200 g mörk choklad (70 %)

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi385 KJ / 92 kCal
Fett4 g
Salt0.2 g
Kolhydrater13 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Pistagepraliner
    Betyg 4.1 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Choklad- och pistagerutor
    Betyg 2.8 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Avokadoglass
    Betyg 3.6 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pistage- och aprikosrulltårta
    Betyg 2.8 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Nougat med rosenvatten och pistage
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad