Dippsås

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
1
Dippsås

En god och lättlagad dippsås får du om du blandar vitlök, honung, ättiksprit, ingefära, sesamolja, chilipasta och sesamfrön. Enkelt och passar antingen till chips, grönsaker eller lättare maträtter.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003

Dippsås

Ingredienser

1 sats
1   vitlöksklyfta
2 msk  honung
1 msk  ättiksprit (12%)
1 msk  röd chilipasta
1/2 msk  sesamolja
2 msk  rostade sesamfrön
1 krm  färsk riven ingefära

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentar

Hur mycket rostade sesamfrön?

Magnus

2003-04-17

Testa liknande recept

Broccoli- och löksallad med soya och sesam
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Koreanska revbensspjäll
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Asiatiskt kryddsmör
Betyg 3 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gurk-kimchi
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nudelsallad med dressing
Betyg 4.1 av 5.
51 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsomelett med japanska influenser
Betyg 2.8 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga