Dippinnar med vitlökssmak
Dessa härliga dippinnar med vitlökssmak passar perfekt som drinktilltugg. Pensla dina jästa degrullar och grädda en stund i ugn medan du gör den härliga dippen av mixad kvarg, skalade vitlöksklyftor och basilika som serveras till de kalla pinnarna.
Ingredienser
20 st
1/2 pkt jäst (à 50 g)
2 dl vatten
2 msk olja
1/2 msk salt
3 vitlöksklyftor
5 - 5 1/2 dl vetemjöl
Pensling
ägg
Dip
1 burk kvarg (à 250 g)
1 - 2 vitlöksklyftor
1 kruka basilika
1 - 2 msk vatten
1/2 tsk salt
1 krm kajennpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi380 KJ / 90 kCal
Fett0.5 g
Kommentarer