Dippinnar med vitlökssmak

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Dippinnar med vitlökssmak

Dessa härliga dippinnar med vitlökssmak passar perfekt som drinktilltugg. Pensla dina jästa degrullar och grädda en stund i ugn medan du gör den härliga dippen av mixad kvarg, skalade vitlöksklyftor och basilika som serveras till de kalla pinnarna.

Dippinnar med vitlökssmak

Ingredienser

20 st
1/2   pkt jäst (à 50 g)
2 dl  vatten
2 msk  olja
1/2 msk  salt
3   vitlöksklyftor
5 - 5 1/2 dl  vetemjöl

Pensling

ägg

Dip

1   burk kvarg (à 250 g)
1 - 2   vitlöksklyftor
1   kruka basilika
1 - 2 msk  vatten
1/2 tsk  salt
1 krm  kajennpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi380 KJ / 90 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Sillröra med kavringssmul
Betyg 3.1 av 5.
110 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Laxbollar med soltorkade tomater
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Påskdipp
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ädelkräm med aprikoser på grillad krutong
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Små laxägg
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Minipetitchouer
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga