Salta minimuffins med färskosttopp

Betyg 3 av 5.
26 personer har röstat
4
Salta minimuffins med färskosttopp

Ett underbart recept på ett annorlunda och smakrikt tilltugg till festen. För salta minimuffins med färskosttopp behöver du bland annat cashewnötter, mjöl, parmesanost, ägg, yoghurt, kvarg och basilika.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2004

Salta minimuffins med färskosttopp

Ingredienser

30 små
100 g grovhackade cashewnötter
3 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
1 dl riven parmesan
1 krm salt
2 ägg
1/2 dl olja
1 dl mild, naturell yoghurt

Färskoströra

1 dl riven parmesan
1 dl kvarg
30 små basilikablad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
26 personer har röstat

Kommentarer

Goda - men var är sältan! Skulle det varit salta cashewnötter?

Ulla

2020-12-07

Hej Ulla! Vi har lagat dessa med osaltade nötter men det går bra att välja saltade om man vill få mer sälta i dem. Kanske bör du då utesluta det extra saltet eller vänta med att tillsätta det och smaka av om det känns som att smeten behöver mer sälta. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2020-12-07

Hej. Går det att dubblera receptet?

Christel

2019-02-20

Spritsa dem, för att underlätta! Själv använde jag vanlig fryspåse, klippte av ett hörn och stängde påsen med plastklipps för att unvika spill =)

Kajsa

2014-02-20

Näringsvärde per portion

Näringsberäkningen är per styck.
Energi334 KJ / 80 kCal
Fett5 g
Salt0.21 g
Kolhydrater6 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Laxbollar med soltorkade tomater
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabba julmuffins
Betyg 2.9 av 5.
80 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lunchmuffins
Betyg 2.6 av 5.
31 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Mellanmålsmuffins
Betyg 3.5 av 5.
38 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kål- och pak choimix med teriyakisås
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Cashewgrädde
Betyg 3 av 5.
74 personer har röstat
Över 60 min att tillaga