Dillpicklad sparris

Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Dillpicklad sparris

Det vi människor älskar mest vill vi bevara för eftervärlden. Eller åtminstone till efter att sparrissäsongen är över. Lagen passar även bra till grönsaker som polkabeta, blomkål, fänkål eller rädisor.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2018

Dillpicklad sparris

Ingredienser

ca 8 dl
2 knippen sparris (à 250 g)
1 dl ättika
2 dl strösocker
3 dl vatten
1 tsk dillfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Hur länge håller den i kylen?

    Lina

    Hej Lina! Den borde hålla ett par veckor i kylen i alla fall. Hoppas det smakar! Vänliga hälsningar Tove

    ICA-köket

Näringsvärde per dl

Näringsvärdet är beräknat per dl.
Energi138 KJ / 33 kCal
Fett0.1 g
Salt0 g
Kolhydrater6 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Syltade tomater
    Betyg 4 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dillpicklade gurkstavar med pepparrot
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Citronpicklad vit sparris
    Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad