En härligt dilldoftande kräftgryta som du snabbt tillagar. Förutom mumsiga kräftstjärtar innehåller detta recept fiskfilé och sockerärter som får koka i en utsökt blandning av tomatsoppa, dill och lök. Servera med nykokt potatis.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2008
Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: ersätt tomatsoppan med passerade tomater plus lite havrebaserad gräddersättning från Oatly eller Go Green.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Inger
2008-05-19Det här var jättegott, känns nytt och fräscht, fast ändå lite husman. Och snabbt gick det! Ett par kommentarer om receptet, dock: Vi hade 1 tsk salt på fisken, 1 krm måste bli lite tamt? Och så koktiderna, löken bör koka upp med soppan, den blev lite rå i vårt första försök. Samt att fisken fick koka längre än ett par minuter (ca 10)!