Vad är väl mer svenskt på middagsbordet än en ugnsbakad rödspätta med spenatsallad och kålrabbi? Gillar du sting i maten? I detta recept adderas dijonsenap och syrlig citron vilket framhäver rödspättans smaker. Serveras med potatis och givetvis crème fraiche.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Sandro
1/28/2019Var kommer limen in i receptet?
Redaktionen ICAse
1/29/2019Hej Sandra! Tryckfelsnisse hade skrivit lime istället för citron. Tack för att du hörde av dig! Hälsningar Michelle