Dillbakad rödspätta med spenatsallad och kålrabbistomp

Vad är väl mer svenskt på middagsbordet än en ugnsbakad rödspätta med spenatsallad och kålrabbi? Gillar du sting i maten? I detta recept adderas dijonsenap och syrlig citron vilket framhäver rödspättans smaker. Serveras med potatis och givetvis crème fraiche.

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1870 KJ / 447 kCal
Fett17 g
Salt2.19 g
Kolhydrater37 g
Protein33 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Var kommer limen in i receptet?
Sandro
2019-01-28Hej Sandra! Tryckfelsnisse hade skrivit lime istället för citron. Tack för att du hörde av dig! Hälsningar Michelle
ICA-köket
2019-01-29