Härlig omelett med dill och räkor. Mättande och snabb att tillaga. Till din omelett serverar du en frisk vitkålssallad med gula russin och en avokadoröra. Toppa med finskuren dill.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2010
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd vatten eller laktosfri grädde och byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt grädden mot vatten, sojaalternativ eller havrebaserad gräddersättning. Byt smör mot mjölkfritt matfett eller olja.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Yvonne
2019-04-07Vitkålssalladen smakade HEMSKT tills jag upptäckte att det naturligtvis skulle vara olivolja i dressingen - stod inte med i ingrediensförteckningen men väl i "att-göra"
Raili
2012-09-26Det är ett måste med skalade räkor..andra smakar inte samma ! Omtyckt av mina närmaste...alltså söner och lättlagat.