Dill- och kaprissill

Betyg 3 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Dill- och kaprissill

Vid många traditioner har sillen en given plats på bordet. Överraska gästerna i år med en ny, spännande sillsmak – här blandas dill och kapris med rödlök, svartvinbärsgelé och chilisås.

Dill- och kaprissill

Ingredienser

8 bufféportioner
1 rödlök
1 dl svartvinbärsgelé
1 dl chilisås
1 msk ättiksprit
3 msk kapris
1 burk matjessill (1 burk motsvarar 570 g)

Till servering

1 kruka dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.14 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi743 KJ / 178 kCal
Fett9 g
Salt2.7 g
Kolhydrater18 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Matjessillröra med rödbetor och kapris på knäckebröd
Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Matjesill med brynt citronsmör och ägg
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessill med krämigt ägg, citronkräm och brynt smör
Betyg 4.2 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Silltårta
Betyg 4.1 av 5.95 personer har röstat
Receptet har 23 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Drottning Margrethes sill
Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Små silltårtor i glas
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad