Dill- och kaprissill

Betyg 3 av 5.
14 personer har röstat
0
Dill- och kaprissill

Vid många traditioner har sillen en given plats på bordet. Överraska gästerna i år med en ny, spännande sillsmak – här blandas dill och kapris med rödlök, svartvinbärsgelé och chilisås.

Dill- och kaprissill

Ingredienser

8 bufféportioner
1   rödlök
1 dl  svartvinbärsgelé
1 dl  chilisås
1 msk  ättiksprit
3 msk  kapris
1   burk matjessill (1 burk motsvarar 570 g)

Till servering

1   kruka dill

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi743 KJ / 178 kCal
Fett9 g
Salt2.7 g
Kolhydrater18 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Matjessillröra med rödbetor och kapris på knäckebröd
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill med krämigt ägg, citronkräm och brynt smör
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjesill med brynt citronsmör och ägg
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Drottning Margrethes sill
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjessillpanna med rågbröd, örter och gräddfil
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Karins sherrysill
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga