Dill- och kaprissill
![Dill- och kaprissill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_112724/cf_259/dill-_och_kaprissill.jpg)
Vid många traditioner har sillen en given plats på bordet. Överraska gästerna i år med en ny, spännande sillsmak – här blandas dill och kapris med rödlök, svartvinbärsgelé och chilisås.
![Dill- och kaprissill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_112724/cf_259/dill-_och_kaprissill.jpg)
Ingredienser
8 bufféportioner
1 rödlök
1 dl svartvinbärsgelé
1 dl chilisås
1 msk ättiksprit
3 msk kapris
1 burk matjessill (1 burk motsvarar 570 g)
Till servering
1 kruka dill
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi743 KJ / 178 kCal
Fett9 g
Salt2.7 g
Kolhydrater18 g
Protein7 g
Kommentarer