Karins sherrysill
Karins sherrysill är sillfiléer som fått sin goda smak av sherry, tomatjuice och rödlök. Sillen passar perfekt till julbordet, påskbuffen, midsommar eller varför inte till vardagsmiddagen?
Ett recept från:
Buffé nr 12, 1998
Ingredienser
4 portioner
4 urvattnade sillfiléer
Ättikslag
1 dl ättiksprit (12%)
2 dl strösocker
3 dl tomatjuice
2 msk torr sherry
Garnering
finhackad rödlök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Finhackad dill..inte ditt..
Anna
2019-12-20Använder alltid en blandning av passerade tomater och tomatpuré till denna sill, dessutom finhackad ditt och grovmalen svartpeppar. Ungefär 2 dl passerade tomater och 1 dl tomatpure.
Anna
2019-12-20Har gjort denna sill till jul sen 98 och den är helt underbar, alla gillar den
Maria
2008-12-07