Dill- och crème fraiche-stuvad purjolök med rom

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Dill- och crème fraiche-stuvad purjolök med rom

Stuva purjolök i dill och crème fraiche och servera med en klick rom ovanpå! Ett lite lyxigare vardagsalternativ som passar utmärkt att servera tillsammans med antingen fisk eller kött.

Dill- och crème fraiche-stuvad purjolök med rom

Ingredienser

4 portioner
1 purjolök
2 dl lätt crème fraiche
1 kruka dill
salt
peppar
1 burk forellrom (à 50 g)

Till servering

kokt potatis
fiskpinnar

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

I näringsberäkningen ingår de föreslagna tillbehören.
Energi2585 KJ / 617 kCal
Fett30.8 g

Testa liknande recept

  • Pepparrot- och forellromspotatis
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ägg- och räkröra med gravlax
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ägghalvor med lax och rom
    Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Åsas bacon- och tonfisksås
    Betyg 3.1 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad