Äppel- och chèvregravad strömming

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
0
Äppel- och chèvregravad strömming

Detta recept på gravad strömming med smak av äpple och chèvre passar utmärkt att servera som förrätt till finmiddagen. Gör en sås av dragon, honung och matyoghurt, blanda sedan ned äpplena och chèvren. Bred därefter såsen på strömmingen. Kalasgott!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Äppel- och chèvregravad strömming

Ingredienser

10 portioner
1 äpple
50 g chèvre
4 dl matyoghurt
1 msk flytande honung
1 msk hackad färsk dragon
500 g klargravade strömmingsfiléer (se länk nedan under steg 3)
1 msk torkade tranbär eller granatäppelkärnor
dragonblad till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Endive med getost, hasselnötter och granatäpple
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Strömmingslåda
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Dijonströmming med rårörda tranbär
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kräftströmming
Betyg 4.8 av 5.
70 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Enklaste chèvrecremen
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Strömmingslåda à la Jacob
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga