Dijonmarinerad romanesco med kapris och sardeller

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Dijonmarinerad romanesco med kapris och sardeller

Den delikata och lätt nötiga smaken från romanesco passar perfekt till en sallad. Den försvinnande goda romanescoblomkålen blandas med krispig grönsallad och smaksätts av vinägrett med dijonsenap. Toppa därefter blomkålen med salt kapris, sardeller och färsk persilja.

Dijonmarinerad romanesco med kapris och sardeller

Ingredienser

6 portioner
1 romanesco (à ca 700 g)
2 msk dijonsenap
2 msk rödvinsvinäger
1 dl olja
salt
svartpeppar
1 bladsalladshuvud eller krispsallad
3 msk avrunnen kapris
10 sardellfiléer
1 kruka persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1179 KJ / 281 kCal
Fett25 g
Salt2 g
Kolhydrater6 g
Protein7 g

Testa liknande recept

  • Getost med salsa verde
    Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Palsternacka med sardeller och kapris
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Olivröra
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Caesarsallad
    Betyg 4.3 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad