Ett smakrikt och somrigt recept på räkor i kräftlag. Du gör kräftlag av vatten, salt, socker och dillkronor. Låt räkorna stå och dra i lagen. Servera med en dippsås av ägg, vitlök, citron, sardellfiléer, senap och majonnäs samt knäckebröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag har gjort dom här räkorna massor av gånger och dom blir alltid lika populära. Perfekt för dem som inte gillar att pilla med kräftor men ändå uppskattar den smaken. Man kan även frysa in krondill och ha till vintern.
Carina
2011-08-05Räkorna smakar verkligen som små kräftor.Har man problem att hitta krondill (exempelvis på vintern) kan man ta en matsked dillfrön som kokas upp tillsammans med lagen.
Emma
2003-08-08Räkorna smakar verkligen som små kräftor.Har man problem att hitta krondill (exempelvis på vintern) kan man ta en matsked dillfrön som kokas upp tillsammans med lagen.
Emma
2003-08-08