Deviled eggs med sardeller och räkor

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Deviled eggs med sardeller och räkor

Gröp ut gulan, smaksätt med majonnäs, sardellcrème och färskpressad citronjuice. Spritsa tillbaka krämen i de urgröpta ägghalvorna, toppa med räkor och gräslök. Voilà – midsommarens mesta måste är redo att serveras. Smakrikt och snyggt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2016

Deviled eggs med sardeller och räkor

Ingredienser

10 st
5 ägg
1/2 dl majonnäs
1/2 msk sardellcrème (gärna på tub)
1 tsk färskpressad citronjuice
10 skalade räkor
1 msk finskuren gräslök
nymald peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Caesarägg med räkor
    Betyg 2.8 av 5.99 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ägghalvor med sardellkräm
    Betyg 2.4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Räkor i kräftlag
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Shrimp rolls
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad