En ljuvligt god och snygg desserttaco gjord i ett böjt mandelflarn! Flarnet fylls med kanelstekta äpplen och mascarponekräm med vanilj. Toppa med pistagenötter så har du en knaprig och söt efterrätt med en hint av sälta.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2018
Kommentarer
Andreas
9/11/2020Ska vispgrädde vispas till mascarponekrämen eller endast blandas ovispad med övriga ingredienser?
Redaktionen ICAse
9/14/2020Hej Andreas! Du ska vispa ovispad grädde med mascarpone, florsocker och vaniljpulver. Hoppas att du gillar tacosen! Hälsningar Elina
Sarah
10/20/2018Fantastiskt gott, skalen fick en härlig smak som påminde om mandelbiskvier, äpplena blev fint karameliserade och mascarponen bröt av allt på ett jättebra sätt. Vi valde att använda äpplen från vår egen trädgård, fasta och söta äpplen, passade super! Rekommenderar varmt receptet!