Delikatessgravad strömming

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Delikatessgravad strömming

Denna delikatessgravade strömming är en fantastiskt god fiskrätt. Rödvin, delikatessgurka, crème fraiche och honung är några av de lekfulla smakerna som utgör basen i såsen. Garnera med skivad purjolök och dillkvist som bidrar med färg och smak.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Delikatessgravad strömming

Ingredienser

10 portioner
2 dl rödvin
2 dl crème fraiche
1 dl majonnäs
1/2 msk flytande honung
1 gurka (delikatessgurka)
1/2 grönt äpple
1 salladslök (1 salladslök motsvarar ca 5 cm purjolök)
salt
peppar
500 g klargravade strömmingsfiléer (se länk under steg 5)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Strömmingslåda
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Strömming med lingonyoghurt
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äppel- och chèvregravad strömming
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Teriyakiströmming
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Senapsfylld strömming på grillen
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kräftströmming
Betyg 4.8 av 5.
70 personer har röstat
Under 45 min att tillaga