Klargravade strömmingsfiléer

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Klargravade strömmingsfiléer

För att göra klargravade strömmingsfiléer behöver du strömmingsfilé, vatten, ättiksprit och salt. Dessa klargravade filéer kan du sedan använda till att göra delikatessgravad strömming eller äppel- och chèvregravad strömming.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Klargravade strömmingsfiléer

Ingredienser

10 portioner
500 g strömmingsfilé
1 1/5 l vatten
2 1/2 dl ättiksprit (12%)
1 msk salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Klargravad strömming
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gravad sötsur strömming
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Strömming i vitlöksvinäger (Boquerones en vinagre)
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt inlagd strömming
Betyg 4.7 av 5.
50 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Boquerones
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grundrecept inlagd/gravad strömming
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga