Klargravade strömmingsfiléer

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Klargravade strömmingsfiléer

För att göra klargravade strömmingsfiléer behöver du strömmingsfilé, vatten, ättiksprit och salt. Dessa klargravade filéer kan du sedan använda till att göra delikatessgravad strömming eller äppel- och chèvregravad strömming.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Klargravade strömmingsfiléer

Ingredienser

10 portioner
500 g  strömmingsfilé
1 1/5 l  vatten
2 1/2 dl  ättiksprit (12%)
1 msk  salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Klargravad strömming
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gravad sötsur strömming
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt inlagd strömming
Betyg 4.8 av 5.
41 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svenska boquerones
Betyg 3.3 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grundrecept inlagd/gravad strömming
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Boquerones
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga