Blåbärspannacotta
Enkelt recept på pannacotta med blåbär, vispgrädde och yoghurt. Går snabbt att laga till och hälla upp i glas, men sen ska de kylas ordentligt om det ska bli riktigt gott - så du får ha lite framförhållning. Det är det värt, vad går väl upp mot en kall och söt pannacotta efter maten!
Ingredienser
6 portioner
2 1/2 gelatinblad
2 dl blåbär
2 dl vispgrädde
3 msk strösocker
2 dl matyoghurt
Till servering
färska blåbär
mynta
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan jag göra den dagen före den ska serveras?
Britt
2024-04-29Hej Britt! Det går jättebra att förbereda både en och två dagar i förväg. Lycka till! Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-04-29Mycket bra konsistens och lagom söt. Adderade lite vaniljsocker.
Birgitta
2023-11-12Väldigt enkel att göra. Och mycket god :)
Linda
2023-02-26