Daimpannacotta

Bjud på en liten daimpannacotta till nyårsdesserten och imponera stort på dina gäster. Med få ingredienser och enkel tillagning är detta den perfekta efterrätten till nyår. Servera pannacottan med vispad grädde och bär. En lyxig och enkel dessert till nyårsafton helt enkelt.

Gör så här
00:05:00
04:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per portion exkl serveringsförslaget.
Energi2293 KJ / 548 kCal
Fett47 g
Salt0.39 g
Kolhydrater28 g
Protein5 g
Kommentarer
42 stEn återkommande dessert! Jättegott och lätt att göra 😊
Malin
Smälter alltså de hårda daimbitarna också? Jag brukar vanligtvis undvika allt med daim eftersom det bara fastnar i tänderna, men det här kan gå..
Sofie
Kan man bytta ut gelstinblad till något som är vegitariskt?
Elin
Hej Elin! Det finns ju gelésocker men då blir nog väldigt sött. Du kan också använda agar-agar men då får du läsa på instruktionerna på förpackningen och se hur man gör. Annars kan du använda detta och hacka en dajm och blanda ner kanske? https://www.ica.se/recept/moccapannacotta-714029/ Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket