Daimpannacotta

Bjud på en liten daimpannacotta till nyårsdesserten och imponera stort på dina gäster. Med få ingredienser och enkel tillagning är detta den perfekta efterrätten till nyår. Servera pannacottan med vispad grädde och bär. En lyxig och enkel dessert till nyårsafton helt enkelt.

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per portion exkl serveringsförslaget.
Energi2293 KJ / 548 kCal
Fett47 g
Salt0.39 g
Kolhydrater28 g
Protein5 g
Kommentarer
43 stHej, det står mjölkchoklad med daim. Är det enbart Daim som ni menar, eller är det mjölkchoklad?
Lars
En återkommande dessert! Jättegott och lätt att göra 😊
Malin
Smälter alltså de hårda daimbitarna också? Jag brukar vanligtvis undvika allt med daim eftersom det bara fastnar i tänderna, men det här kan gå..
Sofie
Kan man bytta ut gelstinblad till något som är vegitariskt?
Elin
Hej Elin! Det finns ju gelésocker men då blir nog väldigt sött. Du kan också använda agar-agar men då får du läsa på instruktionerna på förpackningen och se hur man gör. Annars kan du använda detta och hacka en dajm och blanda ner kanske? https://www.ica.se/recept/moccapannacotta-714029/ Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Hur länge håller pannacottan i kylskåp efter att den blivit tillagad?
Linnea
Hej Linnea! Jag skulle säga 4 dagar i kylskåp. Hoppas den smakar! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Jättegod dessert👍
Marina
Köpte ingredienser till nyår men blev svårt att veta storlek på vaniljstången för det står inte i receptet. Finns flera storlekar på ICa…uppdatera gärna receptet med rätt angivelse.
Caroline
Hej Caroline! Det är inte jättestor skillnad på storlekarna på vaniljstängerna, så man kan ta vilken som tänker jag. Hälsningar Leif
ICA-köket
Kan man göra den vegetarisk med gelésocker istället och hur mycket isåfall ska man ha av gelésockret?
Manisha
Hej Manisha! Det är nog bättre att använda agar-agar i så fall. Med gelésocker blir det tokigt söt. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
En succé!! Enkel göra och såå gott!
Elisabeth
Tyvärr för mycket choklad och för lite gelatin. Blev bara en lös chokladsmet.
Molly