Varför köpa en färdig daimtårta när du kan gör en egen? Börja med att baka en chokladbotten som får svalna medan du vispar ihop en hemgjord daimglass av grädde, äggulor, socker och en daim förstås. Servera denna frysta dajmglasstårta något tinad och tillsammans med kolasås.
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat på hela satsen.
Kommentarer
Veronika
12/31/2020Hur länge vispar man äggulorna? Får dem inte riktigt ”fluffiga”
Anette
12/30/2020Har gjort denna idag och därmed inte smakat än men... Jag hade ingen form med Avtagbar kant så jag tog en silikon form.. Funkade bra. 👍 Vad jag undrar över är äggvitorna? När jag gör cheesecake utan ost😱 så vispar man äggvitorna oxå och vänder ner i resten. Så det gjorde jag idag med och vi får se hur det blir. Men det resulterade nog i en fastare konsistens.
Helena
12/3/2020Supergod, alla gillade den - både stora och små!