Daimfudge
4.8Världens godaste

En Daim kan lyxa till vilken dessert som helst, även julens klassiska fudge. Tillsammans med två sorters choklad och salta rostade mandlar får denna daimfudge en garanterad plats i godishimlen. Eller på julbordet i alla fall.

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsvärdet är beräknat på hela satsen.
Energi9314 KJ / 2227 kCal
Fett150 g
Salt2.82 g
Kolhydrater170 g
Protein48 g
Kommentarer
12 stHej! Kan man frysa denna?
Anna
Hej Anna! Det går fint. Lägg dem i en plastburk med lock, lägg gärna smörpapper mellan lagren. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Mycket goda. Smaka lite som kladdkaka.
Björn
Supergod! Vi har mandelallergi hemma så gjorde med salta rostade cashewnötter istället, vilket fungerade jättebra!
Matilda
SUPERGOD! En ny favorit till jul
Aminata
Otroligt goda! Men vågade inte smälta allt samtidigt.
Linnea
En fråga: ska man bara använda hälften av 397 g kondenserad mjölk?
Manisha
Hej Manisha! Ja det stämmer i detta recept behövs bara halva burken. Resten kan du använda till annat godis eller kanske göra dubbel sats av denna. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Väldigt lätt och gott!
Carolina
Hur länge håller dessa i kyl? Jättegoda!
Elvira
Hej Elvira! De håller i minst ca två veckor i kylen. Förvara gärna i en lufttät burk. Hälsningar Elina
ICA-köket
Vår blev lite lös hur kan vi få den fastare, blev inga kuber utan smälte ut.
Karin
Hej Karin! Kanske har du fått i lite vattenånga i chokladen vid vattenbadet? Eller så hann den inte hann bli helt kall innan du skar upp den? Visst kan det vara olika kyla i kylskåp men det borde fungerat. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Den absolut godaste fudgen jag gjort! Kombinationen med daim och de salta mandlarna är magisk, och konsistensen är krämig och helt uderbar! :)
Alice