Curryrostad blomkål i salladsblad
Suveränt grilltillbehör som passar till det mesta. När blomkålen tillagas sprids en fantastisk doft. Servera gärna den curryrostade blomkålen i salladsblad med en klick naturell yoghurt. Toppa med rostade pumpakärnor.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017
Ingredienser
4 portioner
1 blomkål (à 500 g)
1/2 dl rapsolja
1 msk curry
1 riven vitlöksklyfta
1 tsk salt
1/2 tsk peppar
2 dl naturell yoghurt (3%)
rostade pumpakärnor
salladsblad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1022 KJ / 244 kCal
Fett19 g
Salt1.81 g
Kolhydrater9 g
Protein8 g
Kommentar
Verkligen god. Rostade pumpkärnor gjorde jag m salt och garam masala. Gott!
Karin
2017-08-17