Curryrostad blomkål i salladsblad

8
1
Curryrostad blomkål i salladsblad

Suveränt grilltillbehör som passar till det mesta. När blomkålen tillagas sprids en fantastisk doft. Servera gärna den curryrostade blomkålen i salladsblad med en klick naturell yoghurt. Toppa med rostade pumpakärnor.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017

Curryrostad blomkål i salladsblad

Ingredienser

4 portioner
1
blomkål (à 500 g)
1/2 dl
rapsolja
1 msk
curry
1
riven vitlöksklyfta
1 tsk
salt
1/2 tsk
peppar
2 dl
naturell yoghurt (3%)
-
rostade pumpakärnor
-
salladsblad

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentar

Karin

8/17/2017

Verkligen god. Rostade pumpkärnor gjorde jag m salt och garam masala. Gott!

Näringsvärde per portion

Energi 1022 KJ / 244 kCal
Fett 19 g
Salt 1.81 g
Kolhydrater 9 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept