Senapsmarinerad blomkål
![Senapsmarinerad blomkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16441/cf_259/senapsmarinerad_blomkal.jpg)
Ljuvliga blomkålsbuketter marinerade i fransk dijonsenap, syrlig äppelcidervinäger och smakrik olivolja. Blanda ner finskuren gräslök innan du serverar. Ett gott tillbehör till både fisk och kött.
![Senapsmarinerad blomkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16441/cf_259/senapsmarinerad_blomkal.jpg)
Ingredienser
4 portioner
500 g blomkål
2 msk fransk dijonsenap
1 msk äppelcidervinäger
1/2 dl olivolja
salt och peppar
1 knippa gräslök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer