Curryrostad blomkål i salladsblad

Betyg 4.2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Curryrostad blomkål i salladsblad

Suveränt grilltillbehör som passar till det mesta. När blomkålen tillagas sprids en fantastisk doft. Servera gärna den curryrostade blomkålen i salladsblad med en klick naturell yoghurt. Toppa med rostade pumpakärnor.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017

Curryrostad blomkål i salladsblad

Ingredienser

4 portioner
1 blomkål (à 500 g)
1/2 dl rapsolja
1 msk curry
1 riven vitlöksklyfta
1 tsk salt
1/2 tsk peppar
2 dl naturell yoghurt (3%)
rostade pumpakärnor
salladsblad

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Mycket gott!

    Waltraud

  • Verkligen god. Rostade pumpkärnor gjorde jag m salt och garam masala. Gott!

    Karin

Näringsvärde per portion

Energi1022 KJ / 244 kCal
Fett19 g
Salt1.81 g
Kolhydrater9 g
Protein8 g

Testa liknande recept

  • Rostad blomkål med currydipp
    Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad