Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Enkel

Cruditéer med cottage cheese smaksatt med hummus

Härligt recept på krispiga grönsaker med cottage cheese, som enkelt kan varieras efter smak. Perfekt som förrätt i väntan på grillen och som tilltugg till fördrinken.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2018
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Ansa och dela morötter och rädisor på längden. Skiva eller skär gurkan i stavar. Plocka endivebladen. 
  2. Lägg alla grönsaker på ett fat. Skär pitabrödet i mindre bitar.
  3. Servera med cottage cheese, valnötter och färsk mynta.

För alla

Fri från ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: smaksätt laktosfri cottage cheese med hummus.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 3 små morötter
  • 1 knippe långa rädisor (1 knippe motsvarar ca 200 g)
  • 1/2 gurka
  • 1 gul eller röd endive
  • 250 g körsbärstomater
  • 2 pitabröd
  • 300 g cottage cheese med hummus
  • 1 dl valnötter
  • 1/2 dl färsk mynta
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 916 kJ / 219 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer