Endive med getost, hasselnötter och granatäpple

5
0
Endive med getost, hasselnötter och granatäpple

Letar du efter tilltugg till fördrinken? Prova krispig endive-sallad fylld med krämig getost som toppas med knapriga hasselnötter och sötsyrliga grantäpplekärnor. En oslagbar kombination!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2021

Endive med getost, hasselnötter och granatäpple

Ingredienser

6-8 portioner

Dressing

1 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
1 tsk honung
1 krm salt
1 krm svartpeppar
2 - 3 endiver
200 g chèvreost
1 dl rostade hasselnötter
1 granatäpple (1 granatäpple motsvarar ca 1 dl tinade frysta granatäppelkärnor)

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Testa liknande recept