Endive med getost, hasselnötter och granatäpple

Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
0
Endive med getost, hasselnötter och granatäpple

Letar du efter tilltugg till fördrinken? Prova krispig endive-sallad fylld med krämig getost som toppas med knapriga hasselnötter och sötsyrliga grantäpplekärnor. En oslagbar kombination!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2021

Endive med getost, hasselnötter och granatäpple

Ingredienser

6-8 portioner

Dressing

1 msk  olivolja
1 msk  vitvinsvinäger
1 tsk  honung
1 krm  salt
1 krm  svartpeppar
2 - 3   endiver
200 g  chèvre
1 dl  rostade hasselnötter
1   granatäpple (1 granatäpple motsvarar ca 1 dl tinade frysta granatäppelkärnor)

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Endive med konjaksspetsad leverpastej
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fransk valnötssallad
Betyg 2.8 av 5.
58 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äppel- och chèvregravad strömming
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Granatäppelsirap
Betyg 4.6 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chèvrecrème
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krispig brysselkål med granatäpple
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga