Pitatilltugg

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pitatilltugg

Pitatilltugg, smakrik lök- och persiljemix serverat på pitabröd täckta av tomatpuré, ett superbt tillbehör till stekt eller grillat kött. Den söta löken och tomatpurén vägs upp av den syrliga smaken och blir en frisk kombination till pitabröden.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2010

Pitatilltugg

Ingredienser

4 portioner
1 rödlök
1 1/2 dl grovhackad bladpersilja
2 tsk sumak (eller rivet citronskal)
2 krm salt
ca 1 dl tomatpuré
2 libabröd eller 4 pitabröd
olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat

Kommentar

Rekommenderar att istället finhacka löken och blanda i lite creme fraiche, jättegott!

Alexander

2020-05-02

Testa liknande recept

Arayes
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citronigt osttilltugg
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Cruditéer med cottage cheese smaksatt med hummus
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rostade ört- och nötsnittar
Betyg 3.4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Halloumifyllda tortillas
Betyg 3.4 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vitlöksbröd med chilimajonnäs
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad