Oliv- & körsbärscrostini

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Oliv- & körsbärscrostini

Dessa smakrika oliv- och körsbärscrostini är perfekt som tilltugg eller vickningsmat. Sväng bara snabbt ihop en mumsig blandning av oliver, körsbär och lök tillsammans med syrlig citronjuice och olivolja och servera direkt på krispig crostini.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2006

Oliv- & körsbärscrostini

Ingredienser

2 portioner
1/2 dl  oliver
1/2 dl  körsbär
2   salladslökar
1 msk  färskpressad citronjuice
1/2 msk  olivolja
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar
1/2   påse crostini

För alla

Fri från ägg, men kontrollera innehållet i crostinin. Innehåller gluten och mjölk.
Gör glutenfri: rosta glutenfritt bröd och använd som crostini.
Gör mjölkfri: rosta mjölkfritt bröd och använd som crostini.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi871 KJ / 207 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Körsbärssås
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Körsbärskompott med apelsin
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Glaserade körsbär
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tarte med körsbär och mascarpone
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Körsbärssaft
Betyg 4.2 av 5.
72 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Teffgröt med körsbär
Betyg 3.1 av 5.
96 personer har röstat
Över 60 min att tillaga