Crostini med tapenadedip

1
0
Crostini med tapenadedip

Enkla och goda snittar eller tilltugg. Blanda yoghurt och tapenade, den sydfranska olivröra som görs av svarta oliver, olivolja och kapris eller sardeller. Servera på crostini. Också god dipp till grissini.

Crostini med tapenadedip

Ingredienser

4 portioner
2 dl mezeyoghurt
1 burk tapenade (à ca 200 g)

Till servering

crostini

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på tapenaden och crostinin.
Gör glutenfri: servera med glutenfria crostini.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1661 KJ / 399 kCal
Fett 318 g
Kolhydrater 181 g
Protein 97 g
Läs mer om näringsvärden