Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Crostini med tapenadedip

Enkla och goda snittar eller tilltugg. Blanda yoghurt och tapenade, den sydfranska olivröra som görs av svarta oliver, olivolja och kapris eller sardeller. Servera på crostini. Också god dipp till grissini.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda yoghurt med tapenade och servera till crostini.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på tapenaden och crostinin.
Gör glutenfri: servera med glutenfria crostini.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 dl mezeyoghurt
  • 1 burk tapenade (à ca 200 g)
Till servering
  • crostini
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 1661 kJ / 399 kCal