Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Sardintapenade på crostini

Mingelmat i sitt esse! Färskost, sardiner och persilja blandas och kryddas innan den bres ut på crostinin. Sardintapenade på crostini är enkelt, snabbt och supergott!

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 25 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör ihop färskosten med vitlökssmak, de avrunna sardinerna i olja och den hackade persiljan.
  2. Smaka av med salt och nymalen vitpeppar. Bre tapenaden på crostini.

Ingredienser

Portioner: 25 st
  • 200 g färskost med vitlökssmak
  • 1 ask avrunna sardiner i olja (à 42 g)
  • 2 msk hackad persilja
  • salt och nymalen svartpeppar
  • crostini
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer