Sardintapenade på crostini

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sardintapenade på crostini

Mingelmat i sitt esse! Färskost, sardiner och persilja blandas och kryddas innan den bres ut på crostinin. Sardintapenade på crostini är enkelt, snabbt och supergott!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Sardintapenade på crostini

Ingredienser

25 st
200 g färskost med vitlökssmak
1 ask avrunna sardiner i olja (à 42 g)
2 msk hackad persilja
salt och nymalen svartpeppar
crostini

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Crostini med getostcrème och blåbär
Betyg 3.1 av 5.153 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Crostini med smetana, rödlök, lime och rom
Betyg 4.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tunnbrödschips med Västerbottensost
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pepparkakswhoopie
Betyg 3.9 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Smördegssnurror med ädelost och pepparkakskross
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ostkex med löjrom
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad