Sardintapenade på crostini

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Sardintapenade på crostini

Mingelmat i sitt esse! Färskost, sardiner och persilja blandas och kryddas innan den bres ut på crostinin. Sardintapenade på crostini är enkelt, snabbt och supergott!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Sardintapenade på crostini

Ingredienser

25 st
200 g färskost med vitlökssmak
1 ask avrunna sardiner i olja (à 42 g)
2 msk hackad persilja
salt och nymalen svartpeppar
crostini

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Crostini med getostcrème och blåbär
Betyg 3.1 av 5.
153 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crostini med smetana, rödlök, lime och rom
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödschips med Västerbottensost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pepparkakswhoopie
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ostkex med löjrom
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Smördegssnurror med ädelost och pepparkakskross
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga