Crostini med grön bönkräm
Krispig crostini (små skivor av rostat italienskt lantbröd) som serveras tillsammans med välsmakande och vitlöksdoftande bönkräm. Perfekt som snacks till fredagsmyset.
Ingredienser
4 portioner
2 minibaguetter
1 msk olivolja
380 g vita bönor
1/2 kruka basilika
1 msk olivolja
1 msk vatten
1/2 vitlöksklyfta
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi210 KJ / -1 kCal
Fett4.5 g
Kolhydrater28.5 g
Protein9.6 g
Kommentarer
Om jag vill servera dessa som en förpiff till drink, kan jag göra bönröran dagen före? Eller måste den göras samma dag?
Karin
2024-07-19Hej Karin! Det går bra att göra bönröran dagen innan och förvara i kylskåp. Hoppas det blir ett trevligt och gott drinktillfälle. Hälsningar Harriet
Redaktionen
2024-07-19Jättegott
Charlotte
2020-08-30