Ett utsökt tilltugg med italienska förtecken! Färdiga crostini toppas med en härligt örtig tomatröra med pikant sälta från parmesanost. Kombinera med en bit brie för en fulländad smakupplevelse. Förenkla med färdig tomatpesto på burk om så önskas.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2015
Gör glutenfri: Välj glutenfri crostini.
Gör laktosfri: Kontrollera innehållsförteckningen på crostinin, välj laktosfri dessertost.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera innehållsförteckningen på crostinin, ersätt dessertosten med tofu eller annat mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: Välj lämpligt bröd. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Näringvärdet är beräknat per snitt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Malin
2021-02-04Supergoda!!
Stephanie
2020-12-29Älskar den, men brukar tillsätta lite av oljan i från de soltorkade tomater a för att det ska binda lite bättre.
Birgitta
2020-06-15Enkelt och gott