Crostini med brie och tomatpesto
Ett utsökt tilltugg med italienska förtecken! Färdiga crostini toppas med en härligt örtig tomatröra med pikant sälta från parmesanost. Kombinera med en bit brie för en fulländad smakupplevelse. Förenkla med färdig tomatpesto på burk om så önskas.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2015
Ingredienser
25 st
1 vitlöksklyfta
8 soltorkade tomater
1/2 dl hackad basilika
1/2 dl hackad persilja
1 1/2 dl riven parmesan
1 msk tomatpuré
300 g brieost
25 crostini
ev basilikablad till garnering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringvärdet är beräknat per snitt.
Energi319 KJ / 76 kCal
Fett5 g
Salt0.42 g
Kolhydrater3 g
Protein4 g
Kommentarer
Jättegott. Enkelt, perfekt går bra att förbereda dagen innan.
Ingela eva
2023-08-24Supergoda!!
Malin
2021-02-04Älskar den, men brukar tillsätta lite av oljan i från de soltorkade tomater a för att det ska binda lite bättre.
Stephanie
2020-12-29