Crostini med grön tapenade och parmaskinka

Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
0
Crostini med grön tapenade och parmaskinka

Det optimala tilltugget som är en himmelsk skapelse av rostade frasiga baguetter som toppas med din hemmagjorda gröna tapenade och slutligen lyxig parmaskinka.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Crostini med grön tapenade och parmaskinka

Ingredienser

10 st
1   baguette
200 g  pimientofyllda oliver
3 msk  kapris
75 g  vitlöksklyftor i chiliolja
några msk chiliolja
5   skivor parmaskinka
basilika till garnering

För alla

Fri från mjölk och ägg under förutsättning att man väljer bröd utan dessa ingredienser. Gluten ingår.
Gör glutenfri: välj glutenfri baguette.

Gör så här

Tips

Tapenaden kan göras i förväg. Även crostinin kan rostas dagen före. Låt bröden kallna på galler och förvara dem i en påse tills de ska användas.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tonfiskröra
Betyg 2.2 av 5.
184 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvre biscuits med persika och honung
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Crostini med getoströra & fikon
Betyg 3.4 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med avokado och rökt lax
Betyg 3.3 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bruschetta med parmesankryddad böncrème
Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ägghalvor med lax, kapris och citron
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga